Twente Trading Almelo b.v., Het adres voor in- en verkoop van tractoren, machines en werktuigen

Welkom bij Twente Trading Almelo b.v.

Sinds de jaren '80 houden wij ons al bezig met tractoren, machines en werktuigen. Zowel Robert als Erwin zijn "groot" geworden op een boerenbedrijf.  Vanaf 1998 houden we ons al bezig met de handel in tractoren, voertuigen en werktuigen. Vanaf 1 Januari 2020 zijn we gezamenlijk gestart met Twente Trading Almelo b.v. en houden we ons voornamelijk bezig met de in- en verkoop van gebruikte tractoren. Twente Trading Almelo b.v. is een jong bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Door de wisselende voorraad zijn er altijd verschillende merken op voorraad.

Mocht u iets anders zoeken, laat het ons dan ook weten. Wij houden u graag op de hoogte van wat er nog binnen komt.
Inruil is altijd mogelijk.

Tevens willen we ook graag uw tractoren, machines en werktuigen aankopen. Neem hiervoor contact op met ons en we zullen u een vrijblijvend bod doen toekomen. Foto's van uw te verkopen materieel, samen met de urenstand en de conditie kunt u per whats-app bericht sturen naar telefoonnummer (0031) 6 15034593.

Voor een investeringsbedrag vanaf € 15.000,- kunnen wij u in de meeste gevallen een passend financieringsvoorstel aanbieden. Neem hierover telefonisch contact met ons op.

Wij hebben geen vaste openingstijden, bezichtiging kan normaal gesproken iedere werkdag van 09.30 uur tot 18.30 uur. U kunt 6 dagen per week bij ons terecht, ook 's avonds maar dan graag op afspraak. Ook op zondag willen we u indien mogelijk graag van dienst zijn. Wel dient u dan vooraf een afspraak met ons te maken.

Wij verwelkomen u graag op ons bedrijf !

Voor meer informatie kunt altijd contact opnemen met:

Erwin Nollen en/of Robert Duivelshof

  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk contact
  • Ruim actueel aanbod
Twente Trading Almelo b.v.
Parmentierweg 1a
7602 PW Almelo

0546 - 898992
info@twentetradingalmelo.nl


zoekt u iets anders?

occasions

meer occasions