Twente Trading Transport B.V., Het adres voor transport, truck & trailer service, reparatie tractoren en werktuigen

Welkom bij Twente Trading Transport B.V.

Sinds enkele jaren houden wij ons al bezig met transport, tractoren, machines en werktuigen. Vanaf 1 Januari 2020 zijn we gestart met Twente Trading Transport B.V. en houden we ons voornamelijk bezig met transport en in- en verkoop van gebruikte tractoren. Twente Trading Transport B.V. is een jong bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Tevens zijn we in 2021 begonnen met een Truck&Trailer service dit omdat wij merken dat er veel vraag na is en wij zijn van mening dat onze prijs kwaliteit verhouding goed is ten opzichte van andere collega bedrijven.

Mocht u iets anders zoeken, laat het ons dan ook weten. Wij houden u graag op de hoogte van wat er nog binnen komt.
Inruil is altijd mogelijk.

Tevens willen we ook graag uw tractoren, machines en werktuigen aankopen. Neem hiervoor contact op met ons en we zullen u een vrijblijvend bod doen toekomen. Foto's van uw te verkopen materieel, samen met de urenstand en de conditie kunt u per whats-app bericht sturen naar telefoonnummer (0031) 6 23913322.

Voor een investeringsbedrag vanaf € 15.000,- kunnen wij u in de meeste gevallen een passend financieringsvoorstel aanbieden. Neem hierover telefonisch contact met ons op.

Wij hebben geen vaste openingstijden, bezichtiging kan normaal gesproken iedere werkdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. U kunt 6 dagen per week bij ons terecht, ook 's avonds maar dan graag op afspraak. Ook op zondag willen we u indien mogelijk graag van dienst zijn. Wel dient u dan vooraf een afspraak met ons te maken.

Wij verwelkomen u graag op ons bedrijf !

Voor meer informatie kunt altijd contact opnemen met:

 Robert Duivelshof

  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk contact
  • Ruim actueel aanbod
Twente Trading Almelo b.v.
Parmentierweg 1a
7602 PW Almelo

0546 - 898992
info@twentetradingalmelo.nl