Service & Onderhoud

Bij Twente Trading Almelo BV is het ook mogelijk om aan uw voertuig onderhoud, reparaties en service te laten plaatsvinden. Op het gebied van tractoren, bedrijfsvoertuigen, aanhangwagens, trucks en trailers in onze mensen niets te gek. 

Ouderwets nadenken is onze monteurs niet vreemd, maar ook het werken met de meest professionele apparatuur zijn onze mensen voor opgeleid en geschoold. Wij bieden de meest uiteenlopende reparaties en onderhoudsbeurten aan.

Tevens zijn we vanaf nu volledig RDW erkend. Dat wil zeggen dat we voertuigen op naam kunnen zetten, vrijwaren, in onze eigen bedrijfsvoorraad opnemen en dat wij zelf voertuigen op exportkenteken kunnen zetten. Wij bieden deze laatste service ook aan voor derden. Dienstverlening exportkentekens voor derden. Dit kan tijdens kantooruren zonder afspraak en buiten kantooruren bieden we deze service aan alleen op afspraak. 

Voor vragen en/of vrijblijvende offertes kunt u mailen naar: info@twentetradingalmelo.nl of even bellen met het telefoonnummer: 0546-898992.

Met vriendelijke groet, Team Twente Trading Almelo BV

  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk contact
  • Ruim actueel aanbod
Twente Trading Almelo b.v.
Parmentierweg 1a
7602 PW Almelo

0546 - 898992
info@twentetradingalmelo.nl